torsdag 24 mars 2011

Feber,storm och sova själv

Ja här hemma rullar vardagen på. I måndags kom kusin William med pappa och hälsa på,det var trevligt! Och i tisdags så vad det dax för ett besök på bvc och allt såg fortfarande bra ut, så det känns bra :) och vad ska vi säga om det här men ammning? Näsprayen har då inte gjort någon skillnad, Max gall skriker fortfarande när han får tutt. Kommer det för sakta, för lite,smakar det fel, bortskämd med nappflaska? Ja jag vet inte, men vi kämpar på med 10-15 min på vardera bröst innan han får tillägg, men det är verkligen en kamp!
På tisdags em kom Maria L och Lotta H på besök för att syta och språka lite, det var trevligt!
På kvällen fick jag feber och ont i kroppen så det blev en tidig säng gång då.

Igår kväll så var Max jätte trött vid kvart över 21 så mamman la honom i vaggan tillsammans med hans nattlampa (som han gärna vill ha att titta på när han ska sova) och halv 22 så sov han. Mamman och pappan blev mycket paff! Ska tillägga att Max har absolut inte somnat utan mamman bredvid sig förr. Vi tänkte att han vaknar väl till snart och protesterar men icke! Han sov där till halv 3 när det var dax för mat, då fick han sova hos mamma! Gissa vad skönt det var för mamman att sova själv några timmar!

På lördag så åker hela familjen till Västerås för att hälsa på. Det var meningen att vi skulle åka i morgon fredag men pappa Erik blev tvungen att jobba.

Här hemma är det tok storm som gör att vi inte varit ut sen i måndags. Det gör oxå att kanalerna försvinner på tv:en så det är väldigt tråkigt hemma på kvällen, speciellt när pappan jobbar kväll denna vecka!

Inga kommentarer: