måndag 16 maj 2011

3mån

Ja käre värld vad tiden går! Det är en fröjd och se hur mycket Max utvecklas, han leer stort, jollrar och kan sitta med stöd en kortare tid. I dag fick han 3mån vaccinationen, det gick bra, lite grin direkt efteråt och lite gnölig på eftermiddagen men kvällen har gått bra och halv 7 somna han sittandes i soffan, så det var bara för mamman att bära in honom till sängen och ge honom flaskan och så däcka han. Mamman var förutseende och hade tagit på honom pyjamasen tidigare. Var in nyss och titta till honom och han är lite varm men ingen riktig feber så vi hoppas det inte blir nå mer...


Ja vad har mer hänt i lille Max liv... Jo vi har bokat präst för dop. Dopet blir den 9/7 uppe i fäbovallen i Gräsbo, det ska bli så mysigt att få göra det där och utomhus, om vädret nu tillåter det =) håller tummarna.

I helgen så kapa pappan och farfar ved hela helgen så då passa vi på att ta en promenad dit och titta på, alltid lika trevligt att titta på när andra jobbar ;)


I helgen så blev mamman sugen på att baka och slog till med madeleinekakor, har aldrig bakat det förr men dom blev jätte goda! Smarrigt värre!

Men nu blir det inge mer av den varan, har gett mig själv löftet att gå ner i vikt. Så vi får väl se hur det går med det...självdisciplin någon??

Inga kommentarer: