tisdag 3 maj 2011

Babygym


Max har fått ett babygym av mamma, han tyckte det var jätte roligt, till slut så somna han där :)
Idag hade även mamman bokad tid hos frissan för klippning och färgning, det tog 2timmar. Lille Max fick vara hos farmor under tiden. Mamman var lite nervös att lämna honom, inte för att farmor inte kan ta hand om barn för det kan hon, utan för det kändes konstigt utan honom. Men allt gick ju jätte bra, Max sov hela tiden! Och oj så skönt det var att bli ompysslad! Nu är utväxten borta och håret en bra bit kortare, blev en kort bob. Tack farmor Ulla för barn passningen, mycket uppskattat!
Igår hade vi åter träff med föräldrar gruppen, himlars vad kul det var! Vi bara prata och prata om mat,sömn,pruppar,förlossning. Alla bebisarna var vaken och pruppa,bajsade och åt, alla utom våran Max som snarka och sov och vakna inte för ens mamman svängde in i garaget hemma!


Sista april spenderade vi hos familjen Jonasson/Stigsson i Stenkullen helt enligt tradition, vi hade mycket trevligt och åt gott! Tack för en rolig kväll.


Tja vet inte om vi har så mycket mer att berätta. Nu ska Max bada balja innan lägg dax.

Kram från oss!

1 kommentar:

Maria sa...

Lägg ut en bild på frillan, vill se ju :) Nyfiken!

Vad söt han är lilla Max, ligger där under sitt lilla gym å myser :) Vi får ta en promenad nåndag. Nu har jag gjort första praktikveckan på HIA på sjukhuset, 3 veckor kvar. Så just nu är det fullt upp, men efter den är över har jag mer tid över. Då kan vi ut å gå :)


Kraam.