onsdag 23 februari 2011

Det stora avslöjandet...


Ja jag tror vi börjar få någon ordning med det här med ammande och tillägg. Igår efter 5 timmar med mer eller mindre konstant ammande plus tillägg så ville killen ha mer tutt, nä det här går inte tänkte jag, det hinner ju inte rinna till mjölk och han måste ju vara mätt. Magen kommer ju explodera på stackarn. Så efter lite tårar och rådgöring med pappa Erik och vänner med smått så gav vi honom napp. Han sög tag direkt och slockna och sov 3 timmar! En tutt sjuk liten rakare, han tar tutten lika bra fast han har sugit på napp så det ska nog inte störa ammningen nå, för det är väl det man är mest orolig för. Men som goda vänner sa, det är ditt barn och du bestämmer om han får napp eller inte, om han nu vill. Och det ville han ju uppenbart!

Ja och så till rubriken! Vi har nog lyckats enas om ett namn nu, Max Göte Uddas! Det roliga är att igår kväll efter vi bestämt namn så kom jag på att för några veckor sen kom lilla syster Naemi till lika moster med lite saker till bebisen och då var det bla en bok som heter "Max Lampa" haha så det var väl ödet som fick bestämma ; )

Tack för fina kommentarer på förra inlägget, det värmer *puss*

Nej nu är det dax för matning eller mjölkning som erik kallar det. Han kallar mig mjölk kon, ja det är väl vad man är oxå =)

Kram från våran lilla familj

4 kommentarer:

Anonym sa...

Klart ni vet bäst med er gulliga Max. Hoppas att allt går bra. Vet hur nytt allt är i början & hur fort det går med de små liven. Ses när ni kommit in er lite mer. Massa kramar från oss på lassa!

Maria sa...

Lilla gulliga Max :) Fint namn som passar honom! Hoppas att ni alla mår bra. Mys på bara! :)

Kram.

Anna sa...

Mycket fint namn!! Kramar

moster naemi sa...

max passsar han utmärkt=D vad gulligt=) haha aa lite roligt med boken^^