lördag 26 februari 2011

Kampen mellan de envise

Här hemma bara rinner tiden iväg, oj tänk att vi har varit föräldrar i över en vecka redan!

I torsdags kom då Monica från bvc hem till oss för att väga Max och det fattas bara några gram tills han är tillbaka till födelse vikten, så skönt! Så nu slipper vi ge honom tillägg, bra att slippa kladda med det. För det är en konst att kopp mata! Max har oxå sovit lite dåligt och bara vill tutta hela tiden så nu ska han bara få äta med minst två timmars mellan rum och där emellan ska han försöka sova, så hans lilla mage får vila. Så det är verkligen en kamp här hemma när han vill ha tutt och jag vill att han ska sova! Och vill han tutta där emellan så ska vi napp träna honom, order från bvc, så mamman hinner vila lite. Vi ska tillbaka på Måndag till bvc och väga honom så vi ser att vi kan släppa tillägg helt och hållet.

Pappa Erik fick en paus idag för att åka skoter med kompisarna så nu får mamman träna på att vara själv utan betjänt, bra det för pappan börjar jobba på torsdag.

Här i Edsbyn så blåser det storm vindar, synd det för nu är det lagom temp ute för en promenad, vilket mamman riktigt längtas efter. Men vi får vänta och se om det ger med sig imorgon eller så.

2 kommentarer:

Maria sa...

Vill du ta en promenad nån dag så hakar gärna jag å Freja på :) Har självstudiedagar mån-tis-ons!

Kram.

Anna sa...

Ja shit, det var ju över en vecka sen han kom till världen lille Max! Hur känns det att vara mamma nu då?
Så han vill tutta för jämnan? Tur att bvc kommer med order/tips, har själv upplevt att man knappt har fått några tips och råd från bvc här nere när det varit nått med Neo som nyfödd.
Så Erik fick permission! Skönt att få träna lite på att klara sig själv då innan han börjar jobba. Minns att jag grät och var livrädd när Henrik åkte på jobbet första dagen, men efter att dagen hade gått så var jag jättestolt att jag och Neo hade klarat oss alldeles själva!
Jag vill också ut på promenad! Vi får ta vagnarna och ge oss ut om det blir fint väder nästa helg!
Ha de gott tills dess! Vill gärna se nån till bild på miraklet också! Kramar från oss