måndag 28 februari 2011

En jobbig helg

Ja då var en jobbig helg över. Max har gall skrikit nästan hela helgen, han börjar vid 4-5 tiden på eftermiddagen och håller på till 22-23 på kväll. Inget hjälper, spelar ingen roll att han varit ny tuttad och ny bytt, nappen spottar han ut! Så på lördagen när pappan fått lite ledigt så var en tår ögd mamma tvungen att ringa hem pappan så hon fick lite avlastning och chans att få något i sin egen mage. Mamman och pappan började tro att Max har kolik.
Igår tog sig i alla fall mamman, pappan,Max och alla hundarna en väl behövd promenad, då var Max nöjd och sov i 4timmar! Men vid 5 på eftermiddagen var det dax igen för gall skrik och otröstlighet igen, suck!
På natten så låg Max och gnydde och pep hela tiden, så idag var både mamman och pappan jätte trött när vi skulle iväg till bvc för en koll vägning. Max hade tappat i vikt igen så Monica beordrade oss att ge tillägg igen, så stackars Max fick spendera ännu en helg hungrig! Hon trodde inte det var kolik utan då att lill killen bara var hungrig. Vi köpte oxå droppar som ska hjälpa tarmen så att vi undviker magknip. Vi ska tillbaka och väga honom på Onsdag och se om han ökat nå i vikt eller hur det går för oss. Så när vi kom hem från bvc så gjorde pappan mat och mamman amma Max sedan fick Max tillägg och sedan tog pappan vagnen och gick en promenad så mamman fick lägga sig och sova en liten stund, blev dock bara en halvtimmes sömn men det känns som en hel natt.

Imorgon ska vi till Bollnäs och göra hörseltest på honom, men det ska nog gå bra för han lyssnar då när vi pratar eller nynnar för honom.

Jo Anna, jag svarar på alla dina frågor här =). Hur det känns att vara mamma? Ja det är med en skräck blandad förtjusning. Man är så förundrar över hur detta underbara lilla liv kunde komma från oss. Samtidigt som man är livrädd att skada eller gör fel med honom! Allt är lite overkligt att detta lilla knytte är vårat!
Ja vi har fått jätte mycket hjälp från bvc, inte bara med Max utan oxå med hur vi mår och känner. Monica tar sig verkligen tid att lyssna på allt vi har att säga, vilket är jätte skönt, att kunna säga vad som tynger en. För det är ju ingen dans på rosor att ta hand om de små liven =)
Ja du jag bävar att Erik ska börja jobba, men det är ju tur att vi har Ulla i fall att det skulle bli nå akut.
Ja en promenad med vagnarna låter jätte bra, hoppas det bli väder för det!

Inga kommentarer: