fredag 17 juli 2009

Kolmården











Ja igår kväll kom vi hem igen efter en super kul vistelse på Kolmården. Jag drar en snabb genomgång vad vi gjort och sett (blir så lång annars=))
I onsdags när vi kom fram så checka vi in på hotellet och sedan gick vi in på parken och kom till delfinerna, sälarna, pingvinerna. Sedan tigrar och asiatiska vildhundar och efter det aporna. Vi hann oxå se delfin showen som var helt makalös! Om ni är i Kolmården så se till att se den, det är lång kö tid, men det är värt det! Hotellet var oxå hur bra som helst, fina rum, underbar utsikt och jätte god mat.
På Torsdagen så åkte vi line bana till huvud ingången få utanför ligger Tropicarium där hajar, reptiler, fladdermöss, fiskar (av alla de sorter) krokodiler.. ja jag har säkert glömt nå. Efter det gick vi in igen och fortsatte vår runda genom allt. Först Bamses värld, där Lucas höll på att krypa ur skinnet för det var så roligt och mycket att titta på och göra =) Jag hitta en lite shopp som sålde en massa bamse saker, köpte en söt liten bamse tröja till Neo. Den är lite stor än men han får växa i den =) Sedan gick vi till savannen där alla möjliga exotiska djur finna kameler, noshörningar, lemurer, elefanter och en massa djur som jag inte har en aning vad det är =) Ja vi såg en massa fler djur på vår vandring snöleopard, lo, varg, hjort, björn. Efter parken så satte vi oss i bilen och åkte till Safari parken, där man åker bil igenom en park med en massa djur älgar, hjortar,giraffer, sebror, bockar, björnar, vargar, lejon. En giraff tvär stanna framför bilen och bara titta på oss, vi smög förbi jätten =) Det var riktig spännande att åka igenom, känns som man kommer djuren närmare. Nåja tror jag fick med det viktigaste =)

3 kommentarer:

mamma sa...

Vilka fina bilder.Bra att ni har haft det bra och att ni hade tur med vädret kram mamma

MariaL sa...

Vilka fina bilder du tagit, jättefina. Är det med det nya objektivet? Jag har hittat ett som jag ska köpa nu till min kamera bara lönen kommer :)

Haha vad jag skrattade då jag såg din "ägg smiles" va coolt.

Kram.

Sandra sa...

Hej! nu ääääääääntligen har jag kollat på bilderna. :) jättefina. å jag vill oxå åka till kolmården.. så mysigt.. :) ha d fint..

puss